Regelmatig onregelmatig verschijnende Blog

Door ziekte en vakantie van twee zangeressen is de zang repetitie omgezet in een instrumentale repetitie gisteravond. Hier is stevig het repertoire voor 5 mei doorgenomen onder leiding van Wouter Kluck, het was weer zeer leerzaam. Bedankt Wouter! Volgende week dus wel zangrepetitie. Uiteraard alles voor bevrijdingsdag. Komt allen luisteren op 5 mei in de Botanische Tuin van de TU Delft.
Niet omdat er iets bijzonders te melden is maar gewoon om het bloggen uit te proberen, deze blog. A.s. dinsdag gewoon weer repetitie, deze keer met nadruk op de zangstukken. Altijd leuk met zoveel zangers en zangeressen tegenwoordig. We zien u graag op 5 mei in de Botanische Tuin waar u het resultaat van ons harde werk kunt komen beluisteren. Groeten, Big Band Let's Swing!
Afgelopen dinsdag heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering weer plaatsgevonden. Belangrijkste nieuws is dat Marco de Zwart is toegetreden tot het bestuur vanwege het vertrek van Gert van der Meer als bestuurslid. Gert blijft gelukkig wel spelen. De onderlinge rollen in het bestuur zullen nog verdeeld gaan worden maar daarover later meer. Tot zover even de eerste Blog van Big Band Let's Swing. Er gaan er zeker meer volgen.