Joepie! Het optreden in Nijmegen gaat door. We gaan de vierdaagse lopers muzikaal binnenhalen. Geweldig. Waar we precies zitten laten we nog weten maar we spelen de hele middag afgewisseld door een dweilorkest. Details zullen op de website bekend worden gemaakt. Groeten, LS.
Leuk optreden gehad op de Hoeve Ackerdijk in Schipluiden. Alles in het kader van de Midden Delfland dagen. Niet veel publiek maar wel heel gezellig. Volgende optreden waarschijnlijk in Nijmegen bij het inhalen van de vierdaagse. Hoop maar dat dat doorgaat. Uiteraard daarover later meer. Groeten, LS.
Ja, ja, daar is tie weer!!! Met nieuws uiteraard. A.s. zaterdag spelen we in het kader van Midden Delfland dagen bij de Hoeve Ackerdijk. Dit is aan de Rotterdamseweg 223 in Schipluiden. Net buiten Delft vlak voor De Zweth. We hopen u daar allen te zien. Uiteraard is het ook leuk om de hoeve te bezichtigen, een kans die u niet altijd krijgt. Tot ziens!
Vanwege de wet AVG zijn de foto's van de site afgehaald. Jammer maar het is even niet anders. Zodra we weten wat er allemaal wel en niet mag dan gaan we waarschijnlijk nieuwe plaatsen en gaat de site er weer gezellig uitzien. Tot die tijd helaas wat minder. Neemt niet weg dat u regelmatig moet blijven kijken om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws van de band. Groeten, Big Band Let's Swing.
Ja, ja, 21 jaar. Vandaag op de kop af en dat is geen 1 april grap. 21 jaar bestaat Big Band Let's Swing en dat is toch wel een hele prestatie. We gaan dit vieren door gewoon lekker door te gaan met muziek en zang. Vorig jaar hebben we de 20 jaar uitgebreid gevierd met Musical stukken en nu gaan we op de ons gebruikelijke voet verder. Eerst 5 mei in de Botanische Tuin met stukken uit de tijd van de bevrijding. Daarna 16 juni in Schipluiden bij de Midden Delfland dagen. Dus... graag tot ziens!!!
Door ziekte en vakantie van twee zangeressen is de zang repetitie omgezet in een instrumentale repetitie gisteravond. Hier is stevig het repertoire voor 5 mei doorgenomen onder leiding van Wouter Kluck, het was weer zeer leerzaam. Bedankt Wouter! Volgende week dus wel zangrepetitie. Uiteraard alles voor bevrijdingsdag. Komt allen luisteren op 5 mei in de Botanische Tuin van de TU Delft.
Niet omdat er iets bijzonders te melden is maar gewoon om het bloggen uit te proberen, deze blog. A.s. dinsdag gewoon weer repetitie, deze keer met nadruk op de zangstukken. Altijd leuk met zoveel zangers en zangeressen tegenwoordig. We zien u graag op 5 mei in de Botanische Tuin waar u het resultaat van ons harde werk kunt komen beluisteren. Groeten, Big Band Let's Swing!
Afgelopen dinsdag heeft de jaarlijkse algemene ledenvergadering weer plaatsgevonden. Belangrijkste nieuws is dat Marco de Zwart is toegetreden tot het bestuur vanwege het vertrek van Gert van der Meer als bestuurslid. Gert blijft gelukkig wel spelen. De onderlinge rollen in het bestuur zullen nog verdeeld gaan worden maar daarover later meer. Tot zover even de eerste Blog van Big Band Let's Swing. Er gaan er zeker meer volgen.